ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Αρχική / ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) αποτελεί το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί πανελληνίως το Ειδικό Εκπαιδευτικό (ΕΕΠ) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ), μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς (παιδοψυχίατρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, ειδικούς επαγγελματικού προσανατολισμού τυφλών, ειδικούς στη νοηματική κωφών, σχολικούς νοσηλευτές, ειδικούς βοηθούς), που εργάζονται στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) , στα Κέντρα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ), σε προγράμματα υποστήριξης στην Γενική Εκπαίδευση, κ.ά. και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρίες.

Σκοπός της ΠΟΣΕΕΠΕΑ είναι τόσο η συνδικαλιστική εκπροσώπηση του κλάδου, όσο και η επιστημονική συμβολή, μέσω κατάθεσης θέσεων και προτάσεων, στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στην Ειδική Εκπαίδευση καθώς και η προβολή του σημαντικού έργου που υλοποιείται σε αυτή.

https://poseepea.blogspot.com/

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα e-mail των 13 Περιφερειακών Συλλόγων που ανήκουν στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και  μπορείτε να απευθύνεστε όλα τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία εργάζεστε:

1) ΣΕΕΠΕΑ Ιόνιων Νήσων: seeapin@gmail.com

2) ΣΕΕΠΕΑ Ηπείρου: seepea.ipeirou@gmail.com

3) ΣΕΕΠΕΑΒΠ Αν. Μακ.- Θράκης: syllogoseepevpamth@gmail.com

4) ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας: seepeakm@gmail.com

5) ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Μακεδονίας: seepead.maked@yahoo.com

6) ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας: sevepeath@gmail.com

7) ΣΕΕΠΕΑ Βορείου Αιγαίου: seepeaba@gmail.com

8 ) ΣΕΕΠΕΑ Νοτίου Αιγαίου: seepeana@gmail.com

9) ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας: seepeastella@yahoo.gr

10) ΣΕΕΠΕΑ Αττικής: seepeaa@yahoo.gr

11) ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδος: seepea_dellad@yahoo.gr

12) ΣΕΕΠΕΑ Πελοποννήσου: seepeapp@gmail.com

13) ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης: seepeakritis@gmail.com