Αρχική / Νέα & Απόψεις / Διαδικτυακή ημερίδα ΠΑΔΑ-ΕΣΝΕ με τίτλο «Ο Νοσηλευτής Ηγετικός Παράγοντας στην Προαγωγή της Σχολικής Υγείας», προς τιμή της Ημέρας του Σχολικού Νοσηλευτή.

Διαδικτυακή ημερίδα ΠΑΔΑ-ΕΣΝΕ με τίτλο «Ο Νοσηλευτής Ηγετικός Παράγοντας στην Προαγωγή της Σχολικής Υγείας», προς τιμή της Ημέρας του Σχολικού Νοσηλευτή.

29 May, 2021

Την Τετάρτη, 12/05/21, Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτών και ημέρα αφιερωμένη στους Σχολικούς Νοσηλευτές, το ΠΜΣ “Κοινοτική Νοσηλευτική και Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας”, του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΠΑΔΑ, σε συνεργασία με τον τομέα Κοινοτικής Νοσηλευτικής – ΠΦΥ του ΕΣΝΕ, διοργάνωσε διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Ο Νοσηλευτής Ηγετικός Παράγοντας στην Προαγωγή της Σχολικής Υγείας», για να τιμήσει την Ημέρα του Σχολικού Νοσηλευτή.
Συμμετείχαν, μεταξύ πολύ σημαντικών ομιλητών, εκλεκτοί συνάδελφοι μέλη ΕΕΠ, συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και αν. μέλος του ΔΣ του ΙΜΕΓΕΕ, κύριος Γεώργιος Δεληγιάννης (μπορείτε να παρακολουθήσετε την εισήγησή του στο 2:17:00 λεπτό) , ο Γενικός Γραμματέας του ΙΜΕΓΕΕ κύριος Ν.Θ. Τσαρουχάς (στο 2:39:00) και το μέλος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και τέως μέλος του ΔΣ του ΙΜΕΓΕΕ κυρία Μ. Παρασκευά (στο 2:02:00).
Παρακολουθείστε τις εισηγήσεις ΕΔΩ