Αρχική / Δράσεις / Ημέρα για την Αναπηρία, στις 3 Δεκέμβρη 2019, με παρακολούθηση του θεατρικού έργου “ΕΡΥΘΡΟ”, του Π. Μπαρμπαγιάννη στο θέατρο Π.Κ.

Ημέρα για την Αναπηρία, στις 3 Δεκέμβρη 2019, με παρακολούθηση του θεατρικού έργου “ΕΡΥΘΡΟ”, του Π. Μπαρμπαγιάννη στο θέατρο Π.Κ.

1 March, 2021

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2019 η παραγωγή της παράστασης “Ερυθρό” παραθέσε μία παράσταση για το ΣΕΕΠΕΑ Αττικής σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία. “Στόχος είναι να τιμήσουμε την ημέρα αυτή, αναστοχαζόμενοι πάνω στα θέματα που αφορούν στην ενδοοικογενειακή βία, την έννοια της Αναπηρίας ως κοινωνικό κατασκεύασμα κι όχι ως προσωπικό πρόβλημα, αλλά και την ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με Αναπηρία σε όλα τα κοινωνικά αγαθά, όπως είναι πρωτίστως η Εκπαίδευση.” (Από το Δελτίον Τύπου του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής)

https://www.seepeaa.gr/Media/Audio-Video/REPORTAZ__Sto_Eruthro_milame_gia_tin_ISOTIMI_Prosbasi_ton_Anthropon_me_Anapiria_stin_Koinonia
https://www.seepeaa.gr/Media/Audio-Video/EKDILOSI_TOY_SEEPEA_ATTIKIS_KAI_TOY_IMEGEE_GIA_TIN_PAGKOSMIA_IMERA_GIA_TIN_ANAPIRIA

Ημέρα για την Αναπηρία, στις 3 Δεκέμβρη 2019