Αρχική / Απόψεις / Σ.Ε.Β.Ε.Π.Ε.Α. Θεσσαλίας: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η άσκηση έργου του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε συνθήκες πανδημίας»

Σ.Ε.Β.Ε.Π.Ε.Α. Θεσσαλίας: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η άσκηση έργου του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε συνθήκες πανδημίας»

17 May, 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ(Σ.Ε.Β.Ε.Π.Ε.Α) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2Α – ΛΑΡΙΣΑ

e-mail: sevepeath@gmail.com

Λάρισα: 13/5/2021

Αρ. Πρωτ: 13

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/λφοι

Από την εμφάνιση της πανδημίας στη χώρα μας, οι εργαζόμενοι στο χώρο της ειδικής αγωγής ανταποκρίθηκαν σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες. Όλο το προηγούμενο διάστημα και χωρίς κανένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας στα ειδικά σχολεία, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι της ειδικής αγωγής σταθήκαμε αρωγοί της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών μας και με μεγάλο κόστος.

Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα, στην εκπνοή της σχολικής χρονιάς, ο σύλλογος μας δε σταμάτησε να αναδεικνύει τα προβλήματα και να διεκδικεί ασφαλείς χώρους εργασίας με μόνιμες προσλήψεις Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., μόνιμο προσωπικό καθαριότητας, ασφαλείς μετακινήσεις μαθητών, εύρεση μεγάλων και ευάερων σχολικών αιθουσών, δωρεάν τεστ κλπ.

Τελικά, πιστεύουμε ότι επηρέασε η πανδημία το έργο του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. όλο αυτό το διάστημα και σε ποιο επίπεδο?

Μ΄αυτό το σκεπτικό, ως Δ.Σ. αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε διαδικτυακή εκδήλωση, με στόχο να μεταφέρουμε την εμπειρία μας, να συζητήσουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στην εκδήλωση του συλλόγου μας με θέμα: «Η άσκηση έργου του Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. σε συνθήκες πανδημίας» την Τρίτη 18/5 και ώρα 7μμ στο link:

https://minedu-primary2.webex.com/meet/telmaria

ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Τέλιου Μαρία Μακαντάση Ελένη