Αρχική / Ανακοινώσεις / Πρόσκληση για την υποβολή επιστημονικών άρθρων προς δημοσίευση στο Επιστημονικό Περιοδικό του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.

Πρόσκληση για την υποβολή επιστημονικών άρθρων προς δημοσίευση στο Επιστημονικό Περιοδικό του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.

1 July, 2021

η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού

“Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση
(Interdisciplinary Approaches to Education)”

σας προσκαλεί να υποβάλετε άρθρα σας που αφορούν όλες τις πτυχές της γενικής και της ειδικής εκπαίδευσης, για το τεύχος του Οκτωβρίου 2021. 
Το περιοδικό φιλοξενεί τεκμηριωμένες βιβλιογραφικές μελέτες, ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες καθώς και τεκμηριωμένες επιστημονικά παρουσιάσεις καλών πρακτικών, από όλες τις ειδικότητες που εργάζονται στον χώρο της εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής. Ενθαρύνουμε τους συναδέλφους να υποβάλλουν τα επιστημονικά τους πονήματα, με στόχο την ανάπτυξη του επιστημονικού έργου στην εκπαίδευση.
Το ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. εκδίδεται σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Ε.Κ.Τ.). και την καινοτόμα υπηρεσία ePublishing, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και τις υποδομές του Ε.Κ.Τ. για τον ψηφιακό μετασχηματισμό έγκριτων επιστημονικών εκδόσεων και την προώθηση της Ανοικτής Πρόσβασης στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις και τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.
Το περιοδικό θα διαθέτει τον δικό του Διεθνή Μοναδικό Αριθμό Σειρών (ISSN), ενώ τα δημοσιευμένα άρθρα, που θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να μην έχουν υποβληθεί προηγουμένως για δημοσίευση σε άλλο περιοδικό, έντυπο ή ηλεκτρονικό.
Τα κείμενά σας μπορείτε να τα υποβάλετε μέχρι 30 Αυγούστου 2021 ακολουθώντας τις Οδηγίες για τους/τις συγγραφείς. Επισκεφθείτε την σελίδα του Περιοδικού μας ΕΔΩ για να ενημερωθείτε σχετικά.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email:imegeejournal@gmail.com

Για

την Συντακτική Επιτροπή

Ο Αρχισυντάκτης – Υπεύθυνος Έκδοσης

Αρβανίτης Δημήτριος
Εργοθεραπευτής,
Msc Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων,
Πρόεδρος Δ.Σ. ΙΜΕΓΕΕ