Αρχική / Ανακοινώσεις / ΠΟΣΕΕΠΕΑ/ΙΜΕΓΕΕ-ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ) ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ/ΙΜΕΓΕΕ-ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ) ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

20 June, 2022

Λάβαμε και δημοσιεύουμε, μετά από αίτημα των συναδέλφων τον “Οδηγό της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση”. Ο οδηγός αποτελεί συλλογικό έργο της Ομάδας Εργασίας – επιτροπής της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., η οποία αποτελείται από ΕΒΠ εκπροσώπους των Περιφερειακών Συλλόγων ΕΕΠ-ΕΒΠ και παρουσιάστηκε πρόσφατα σε webinar που οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ και το ΙΜΕΓΕΕ.
Η συντακτική ομάδα αποτελείται από τους / τις: Αρβανίτη Τριανταφυλλία, Βακφάρης Αναστάσιος, Κανονίδου Βαρβάρα, Λιβιτσάνου Σταυρούλα, Μάλλιου Χρυσαυγή, Μπουλμέτη Γεωργία, Μπριτζολάκη Θεανώ, Προφύρη Παναγιώτα, Σταθά Βασιλική, Τζωρτζάτου Άννα, Φρέιχα Θηρεσία.
Το ΙΜΕΓΕΕ είναι πάντοτε πρόθυμο για την δημοσίευση των συλλογικών και έγκυρων ατομικών επιστημονικών πονημάτων των συναδέλφων, που προωθούν την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του έργου στην εκπαίδευση, προς όφελος των μαθητών μας.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ:ΠΟΣΕΕΠΕΑ-ΟΔΗΓΟΣ-ΕΡΓΟ-ΕΒΠ-ΣΤΗΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-2022